Despre noi

FIN Advisor Solutions oferă servicii de contabilitate, consultanţa şi salarizare  acoperind cu succes o paletă completă de servicii financiar-contabile. Experienta, pregătirea şi profesionalismul specialiştilor noştri sunt garanţia identificării şi îndeplinirii cerinţelor fiecărui client din portofoliu. Serviciile oferite de FIN Advisor Solutions în aria serviciilor de contabilitate, taxe, salarizare şi audit sunt complete.

De ce FIN Advisor Solutions? Răspunsul este simplu.

Fiind membră C.E.C.C.A.R. compania noastră pune în primul rând accent pe profesionalism şi calitatea serviciilor, astfel încât cerinţele fiecărui colaborator să fie cu uşurinţă îndeplinite.

De asemenea, pentru clienţii aflaţi la început de drum, specialiştii noştri îţi pun la dispoziţie toate serviciile financiar-contabile menite să-ţi asigure cadrul legal optim de funcţionare, alături de soluţii optime de dezvoltare organizaţională.

Misiune şi valori

Compania şi-a facut un obiectiv major din abordarea profesionistă a fiecărui proiect din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau provocările acestuia.

Serviciile de înaltă calitate pe care le oferim în aria contabilă, de taxe şi salarizare  sunt completate de un reper profesional pe care ni-l dorim desăvârşit şi la care aspirăm cu fiecare nou client, proiect sau provocare.

Dezvoltarea companiei noastre este în strânsă legătură cu dezvoltarea continuă a membrilor echipei. Fiecare dintre noi participă cu pasiunea, dedicarea şi calităţile profesionale proprii la atingerea unui nivel optim de comunicare cu partenerii noştri. Totul se face pentru ca FIN Advisor Solutions să devină un exemplu veritabil de profesionalism, promptitudine şi competenţă la cel mai înalt nivel.

Pentru mai multe informaţii nu ezita să ne contactezi Contact